Muziekinstrumenten, bladmuziek, professioneel geluid & licht. Voor meer informatie. Bel: 0517-382820

MEDELI MC49A

MEDELI MC49A
€ 99,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

KEYBOARD 49 TOETSEN USB MIDI IN/OUT ZILVER
Beschrijving

Details

De MC49A is het eerste model in de Medeli lijn met fullsize toetsen, de opvolger van de MC49 en daardoor voor zowel kinderen als volwassenen een interessant instrument om op te leren spelen.

De Medeli MC49A beschikt over 100 verschillende begeleidingsritmes en 5 registratiegeheugens waar eigen klank en ritmecombinaties zijn op te slaan..Een speciaal sustain effect zorgt voor naklank die veel gebruikt wordt bij piano- en orgelklanken. De DSP voegt extra effect toe aan het geheel.

Het One Touch Setting systeem registreert de juiste klank bij het juiste ritme waardoor u nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste combinatie.De metronoom is een goede hulp en ondersteuning bij het studeren. De bediening van het instrument wordt ondersteund door een grote duidelijke display.

USB aansluiting

De USB aansluiting van de MC49A werkt als een MIDI interface. Door rechtstreekse verbinding met een WIndows computer wordt een extra MIDI interface overbodig. U kunt met het toetsenbord van de MC49A muzieksoftware (ook notatiesoftware) aansturen.

Extra informatie
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.